Posts

Pengalaman Bekam dekat Spa Bekam Ar-Rayyan

Image
Assalamualaikum hai korang, hari ni nak cite pasal bekam, antara wishlist aku tahun 2018 ni nak buat bekam, walaupun awal-awal pikir banyak kali pastu takut la bagai. 
Lepas da usha-usha tempat nak bekam, aku pilih Spa Bekam Ar-Rayyan dekat Gombak ni, kebetulan dekat dengan UIAM, senang keluar opis pegi terus. Ohh by the way aku pilih hari Jumaat masa lunch hour, masa rehat lama so boleh la aku memanjakan diri masa tu. Tak kalut dengan anak kecik kan.
Disebabkan aku buat bekam badan dan muka berasingan tapi tempat sama aku just summarize je sekali dalam entry ni, senang korang baca sekali je, hikks
Tempat bekam? Spa bekam ni banyak cawangan tau, please check the instagram and contact directly dekat staff dia tau.
Pakej dan harga? Aku pilih pakej 22 cup RM150 untuk bekam badan & RM65 8 cup untuk bekam muka. Untuk harga ni korang boleh tengok-tengok instagram dia mane tau dia buat promosi ke kan.
Macam mane nak set date?  Ok aku whatsapp no. phone yang dorang tulis dalam instagram …