Tuesday, 26 March 2013

Exam Mode..

Assalamualaikum sume...

Sekarang ni rasa stress yang amat sangat..nak exam lagi 2 hari tapi banyak lagi tak cover..so sedih dan rasa tak berguna..apa pun ni sume salah diri sendiri..bukan sebab kerja ke takde masa..nak nangis pun tak berguna lagi...=_=

Tinggal bape jam je lagi nak cover sume ni..di saat akhir ni kawan-kawan banyak bantu..bos pun memahami bagi cuti nak exam..

macam ni la tahap aku stress..tengah keje pun malas nak senyum da...;(








salah satu niat yang perlu ada dalam diri..kalau da keje ni lecturer selalu pesan jangan study sebab nak naik pangkat semata-mata..akhirnya ilmu tu tak kekal lama pun..NOTED!!



Akhir sekali, kepada yang mengenali diri empunya blog ni mohon doakan ye..moga tak salah formula ketika menjawab paper ekonomi nanti..huwaaaa ;(


No comments:

Post a Comment